the end of the net: personal stuff computer stuff topography genealogy Lego

Genealogie Genealogy

English / Nederlands

My main focus are the surnames Kievit (in principle all over the world, but for now just in Zeeland), Schaalje (worldwide), Boulboulle (worldwide), and all ancestors of my daughters Faye and Vere, starting with my grandparents and Evelijn's.

In 2031 I will retire; until then I practice mostly online-genealogy.

Mijn interesse gaat vooral uit naar de namen Kievit (in principe wereldwijd, maar voorlopig alleen Zeeland), Schaalje (wereldwijd), Boulboulle (wereldwijd), en verder alle voorouders van mijn dochters Faye en Vere, te beginnen met mijn grootouders en die van Evelijn.

In 2031 ga ik met pensioen; tot die tijd beoefen ik vooral beeldscherm-genealogie.

Boudewijn Kievit
B. Kievit
Adriana Forra Kievit
A.F. Daane
Jacobus Schaalje
J. Schaalje
Cornelia Jacoba Huissoon
C.J. Huissoon

Projecten

Op de site kentuzenog.nl probeer ik samen met anderen een namenindex aan te bieden van foto's in 'Kent u ze nog...'-boekjes.

Het historische kaartproject Nederland 1858-1870 dat begonnen is als achtergrondinformatie bij genealogie is een beetje uit de hand gelopen en heeft nu zijn eigen kopje 'topografie'.

Disclaimer

Het meeste van het hier gepresenteerde genealogische materiaal is niet door mijzelf gevonden in archieven maar samengesteld uit data die her en der door derden op het internet beschikbaar is gesteld. De gegevens moeten dus zeker niet als 100% betrouwbaar beschouwd worden.

Bronnen

Sommigen zijn mij zeer behulpzaam geweest met aanvullingen:

Links